הוראות הכנה
מרכיבים
3 חבילות חמאה, מרוככת (רך מאוד)
1/2 כוס רוטב רוטב מייפל או סילאן
קמצוץ מלח
אופציונאלי -
3 - כפות בוטנים/אגוזים קלויים מרוסקים
אופן ההכנה
1. בקערה בינונית מערבבים היטב את החמאה עם רוטב המייפל או הסילאן היטב עם מערבל ידני עד קבלת עיסה חלקה
2. מעבירים לקערה ומעבירים למקרר לשעה
3. פורסים ניילון נצמד ומסדרים בקצהו עם כפית ומגלגלים היטב עד קבלת צורת נקניק
תוך הידוק צדדיו
4. מניחים במקרר למשך 30 דקות או עד שמתקשה
5. פורסים אותו לטבעות לפי הצורך
6. לחלופין, ניתן לאחסן אותו במיכל מכוסה. שימוש לפי הצורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון