חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצת עין ב 10 דקות פוזה של מיליון דולר וטעם ללא מחיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצת עין מרשימה ביותר רק לראות את זה פותח את התאבון
ביצת עין ב 10 דקות פוזה של מיליון דולר וטעם ללא מחיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצת עין מרשימה ביותר רק לראות את זה פותח את התאבון
הוראות הכנה
מרכיבים
שומשום
4 -6 שיני שום
4 ביצים
פפריקה אדומה
מלח
פלפל שחור
זעתר (אפשר בלי)
אופן ההכנה
שוברים את הביצים ומפרידים את הלבן מהצהוב...:-)
חותכים את השום לפרוסות גסות ומטגנים עדיף בשמן זית ולהזהר לא לשרוף שלא יצא מר
מוסיפים את הלבן של הביצה ומפזרים על כל המחבת בשביל לקבל שכבה דקה וקריספית מפזרים שומשום,פפריקה,מלח,פלפל מעל הכול וכשהקצוות של החביתה מתחילות להיות קרסיפיות (פריכות)
מוסיפים את הצהוב של הביצה מבשלים עוד שלוש דקות ומגישים עם פתה חמה וטחינה ארוחת בוקר סוףףףףף בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון