חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בחש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לרצועות דקות
1 חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה קוזברה
רבע חבילה שמיר
1 בצל גדול מגורד
2 כוסות אורז
מלח, פלפל,מרק עוף
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
לקצוץ את הירק דק דק , לגרד את הבצל ולטגן הכל ביחד כמה דקות
להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן עד שהבשר מחליף את צבעו
להוסיף את האורז כשהוא שטוף היטב ולהוסיף מים עד לכיסוי האורז ועוד קצת
לתת לזה לרתוח להוסיף את התבלינים לערבב היטב
לאחר 10 דקות להנמיך את האש להכי קטן שיש ולהמשיך לבשל עד
שהאורז יבש וללא מים , להוסיף רבע כוס שמן להמשיך לבשל
כמה דקות נוספות ולכבות את הגז
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון