הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פטריות קצוצות
2 כפות חמאה או מחמאה
2 כפות בצל קצוץ
1/2 כוס רסק עגבניות
1/2 כוס יין לבן
1 כוס רוטב בשר בקר (או מרק בשר/או פטריות)
1/4 כף רוטב ווסצסטר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ההכנה
1. מטגנים את הבצל בחמאה/מחמאה עד שהם רכים מאוד.
2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ -2-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את היין, ומבשלים, עד צימצום לחצי נוזל
4. מוסיפים את רוטב הבשר ואת רסק העגבניות ומבשלים כ -5 דקות.
5. מוסיפים את הווסצסטר מלח ופלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף עשבי תיבול האהובים עליכם על רוטב זה).
6. מגישים עם סטייק צלוי או הודו או עוף .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון