חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בשר וירקות בפויקה או בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה מדהימה בפויקה או סיר בישול איטי המתבשלת אט אט וטעמה משגע
קדירת בשר וירקות בפויקה או בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה מדהימה בפויקה או סיר בישול איטי המתבשלת אט אט וטעמה משגע
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 קילו בשר בקר/עגל כגון פילה מדומה, צוואר, צלעות, אסאדו ללא עצם חתוך לקוביות גדולות
8 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשמיניות
2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
5 גזרים גדולים פרוסים לטבעות עבות
1 דלורית חתוכה לקוביות ומקולפת
3 שיני שום קלופות
3 עלי דפנה שבורים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל טחון גס
1 כף פפריקה
2 כפיות תימין גרוס
2 כפות סילאן או דבש
1 כוסות אורז או גריסי פנינה מושרה במים כשעה וממולא בתוך שקית בד או קוקי מנוקב מעט
אופן ההכנה
1. במחבת או בפויקה עם 5 כפות שמן זית מטגנים את הבצל וסוגרים את קוביות הבשר
(באם מבשלים בסיר בישול איטי מעבירים את תוכן המחבת לסיר)
2. מסדרים את נתחי הבשר והבצל וכל הירקות מפזרים מעל את כל חומרי התבלין.
3. מוסיפים מעל את שקית האורז/גריסי פנינה
3. מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל ומרתיחים
4. מנמיכים את האש לאש נמוכה באם בפוייקה מבשלים כ 3 שעות (צריך לבדוק נוזלים)
באם בסיר בישול איטי מפעילים על HIGH, עד לרתיחה ומעבירים ל LOW ל 9 שעות לפחות
עדיף ללילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון