חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים/פלמידה/אנשובי על ברוסקטה עם בצל כבוש ושמנת חמוצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה הגשה מדהימה לאירוח ולאכילה
סרדינים/פלמידה/אנשובי על ברוסקטה עם בצל כבוש ושמנת חמוצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה הגשה מדהימה לאירוח ולאכילה
הוראות הכנה
מרכיבים
12 פילטים מסרדינים טריים מאוד, נקיים מקשקשים ועצמות
4 כפות מלח גס
שמן זית
12 פרוסות דקות מבאגט טרי
1 בצל סגול קטן, מקולף
2 כפות חומץ בן יין
2 כפות מים
¼ כפית מלח
חצי גביע שמנת חמוצה
פלפל שחור גרוס טרי
נבטי בזיליקום או חופן עלי בזיליקום טרי מאד
אופן ההכנה
1.כובשים את הסרדינים: בתבנית קטנה מפזרים בשכבה אחידה 2 כפות של מלח גס, ומסדרים את נתחי הדג מעל המלח עם העור כלפי מטה. מפזרים מעל נתחי הדג עוד שתי כפות מלח גס בשכבה אחידה. מכסים ושומרים במקרר ל-45 דקות.
2.לאחר 45 דקות מוציאים את הדגים מהמקרר ושוטפים את נתחי הדג בקערה עם מי קרח. מייבשים היטב ומאחסנים בכלי סגור כאשר נתחי הדג מכוסים בשמן זית.
3.מניחים את פרוסות הבאגט על תבנית מכוסה נייר אפיה ומושחים במעט שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש וצולים 2-3 דקות עד השחמה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים.
4.את הבצל פורסים לפרוסות דקיקות ומעבירים לקערת ערבוב קטנה. מוסיפים לקערה חומץ, מים ומלח ומערבבים היטב. מניחים בצד לרבע שעה (ניתן לאחסן במקרר עד יומיים).
5.מרכיבים את המנה: מניחים על כל אחת מהברוסקטות כפית שמנת חמוצה, נתח אחד של דג, מעט בצל כבוש ומעט פלפל שחור גרוס. להניח 2-3 נבטי בזיליקום או עלה קרוע של בזיליקום טרי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון