חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם אורז בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בביקורי במכסיקו הכינה אחותי את המאכל הטעים הזה.אני מקווה שהצלחתי לשחזר את המתכון
אורז עם אורז בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בביקורי במכסיקו הכינה אחותי את המאכל הטעים הזה.אני מקווה שהצלחתי לשחזר את המתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז בר
2 כוסות מים
2 כוסות אורז פרסי
2 כוסות מים
2 כפיות אבקת מרק עוף
1/4 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
שקדים פרוסים,קלויים
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים 2 כוסות מים מוסיפים אורז בר .מכסים ומביאים שוב לרתיחה.מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כ- 40 דקות.
בסיר נוסף מרתיחים 2 כוסות מים ואבקת מרק,מוסיפים בזהירות את האורז הפרסי,מוסיפים קצת מלח,פלפל שחור ומכסים במכסה,מנמיכים את הלהבה לקטנה עד שהנוזלים יתאדו
(כ 7דקות).בינתיים מחממים 1/4 כוס שמן ומוסיפים לאורז הפרסי שנוזליו התאדו.מכסים שוב כאשר מניחים מגבת מתחת למכסה וממשיכים על אש נמוכה עד שהאורז מתרכך. לפני ההגשה מערבבים את האורז הלבן עם אורז הבר, מפזרים למעלה את השקדים ומגישים.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון