הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפו"א קלופים פרוסים לרצועות / פרוסות בעובי אצבע
3 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח שולחן
קצמוץ פלפל לבן חריף
3 כפות שמן
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים למעט התפוח אדמה בקערה עמוקה
להקפיץ את התפוח אדמה בפנים עד שכל הפרוסות/רצועות מכוסים
היטב ברוטב
לקחת תבנית של תנור לשים בפנים נייר אפיה ולמזוג מעל את כל תכולת הקערה
לסדר בתבנית היטב להכניס לתנור שחומם מראש עד להזהבה
לאחר מכן להוציא להפוך לצד שני שוב עד להזהבה
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון