חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נגיסי בייגלה ממותק בסוכר וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפי בייגלה מתוקים בטעם קינמון מדהים
נגיסי בייגלה ממותק בסוכר וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפי בייגלה מתוקים בטעם קינמון מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג’ר קמח רגיל.
30 ג’ר שמרית או 2 כפות שמרים יבשים
2 כפיות מלח.
4 כפיות סוכר.
1/2 כוס דבש
2 כפות שמן.
200מ"ל מים פושרים. (2 כוסות)
1/2 כוס סוכר דמררה
2 כפות שמן תירס
2 כפות קינמון
אופן ההכנה
1.להכניס את כל החומרים לקערת מיקסר וללוש 10 דקות.
2.מגלגלים את הבצק לכדור ומניחים בקערה משומנות קלות מורחים על הבצק מעט שמן
שלא יתיבש ומניחים מגבת עד שמכפיל את נפחו (כ45 דקות).
3.מוצאים מהקערה ולשים כדקה להוצאת אויר ומחזירים להתפחה נוספת עד הכפלת הנפח
4.ב 3 תבניות תנור, מניחים נייר אפיה ומקמחים כמהה.
5.יוצרים מהבצק נקניקים וחותכים לגודל 2X2 ס"מ
7.מרתחים סיר עם מים מוסיפים 4 כפות סוכר חום.ו 2 כפות דבש
8.כשהמים רותחים מכניסים את הגלילים למים לכדקה לכל צד תוך הקפדה שלא ידבקו זה לזה
9.מוציאים למשטח ומקררים ל 5 דקות ומפזרים קינמון מעורב בסוכר דמררה בנדיבות
10. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד השחמה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון