הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקר טחון (ניתן לערבב בקר והודו)
2 ביצים טרופות
3/4 כוס יין לבן או מרק עוף (באם משתמשים באבקה לא מוסיפים מלח)
3/4 כוס פרורי לחם
1 כף שמן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 בצלים מגורדים
1 כפית שום כתוש
1 כף צלפים
1/2 כף מרווה
לרוטב:
1/2 כוס קטשופ
2 כפות סוכר חום
1 כף זרעי חרדל
1/4 כפית אגוז מסוקט טחון
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים היטב את כל החומרים מצפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כשעה.
2. יוצרים מהתערובת קציצה גדולה בצורת לחם
3. מצפים את תחתית הסיר בישול איטי במעט מאוד שמן בעזרת מברשת
4. מעבירים את הקציצה לסיר הבישול האיטי
5. מפעילים את הסיר על רמת LOW לכ 5 שעות
6. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחדיו ושופכים מעל לעוד מחצית השעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון