חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיכר בשר (קלופס) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו ככר בשר לארוחה הגונה או לכריך איכותי
כיכר בשר (קלופס) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו ככר בשר לארוחה הגונה או לכריך איכותי
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקר טחון (ניתן לערבב בקר והודו)
2 ביצים טרופות
3/4 כוס יין לבן או מרק עוף (באם משתמשים באבקה לא מוסיפים מלח)
3/4 כוס פרורי לחם
1 כף שמן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 בצלים מגורדים
1 כפית שום כתוש
1 כף צלפים
1/2 כף מרווה
לרוטב:
1/2 כוס קטשופ
2 כפות סוכר חום
1 כף זרעי חרדל
1/4 כפית אגוז מסוקט טחון
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים היטב את כל החומרים מצפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כשעה.
2. יוצרים מהתערובת קציצה גדולה בצורת לחם
3. מצפים את תחתית הסיר בישול איטי במעט מאוד שמן בעזרת מברשת
4. מעבירים את הקציצה לסיר הבישול האיטי
5. מפעילים את הסיר על רמת LOW לכ 5 שעות
6. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחדיו ושופכים מעל לעוד מחצית השעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון