הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
750 גרם פטריות מסוגים שונים, מנוגבות וקצוצות
1/2 כוס בצל שאלוט קצוץ
3 כפות שרי יבש או יין מדירה
5 כפות קמח או קורנפלור
כפית תימין יבש או כף גדושה תימין טרי
5 כוסות מרק עוף
אופן ההכנה
בסיר כבד מטגנים את הפטריות והבצל בשמן עד שהפטריות נובלות בערך 5 דקות,
מנמיכים את האש, ומוסיפים את היין, הקמח והתימין, מערבבים עוד חמש דקות
מוסיפים את המרק, מלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש,
ומבשלים עוד 20 דקות לערך עד שהמרק מסמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון