חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אסייתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין ציר עוף ולהקפיא brביום שיש ציר עוף ניתן להכין מנה מאד גדולה של כדורי בשר brלמשל משני קילו עוף טחון ולהקפיא אחרי הבישול, ואז המנה הופכת לאוכל מהיר במיוחד brמפשירים את המרק, מביאים לרתיחה מוסיפים פיטריות שיטאקי וזנגביל brאחרי 10 דקות מוסיפים קולורבי וכדורי בשר והמנה מוכנה
מרק אסייתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין ציר עוף ולהקפיא brביום שיש ציר עוף ניתן להכין מנה מאד גדולה של כדורי בשר brלמשל משני קילו עוף טחון ולהקפיא אחרי הבישול, ואז המנה הופכת לאוכל מהיר במיוחד brמפשירים את המרק, מביאים לרתיחה מוסיפים פיטריות שיטאקי וזנגביל brאחרי 10 דקות מוסיפים קולורבי וכדורי בשר והמנה מוכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
להגשה:
חבילת אטריות שעועית
עלי חסה או בק צוי חתוכים לרצועות
עגבניה חתוכה (בערך חצי לכל אדם)
בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
פלפל חריף חתוך דק
פרוסות שום שחומות או קרוטוני שום
שמן שומשום
לקציצות:
500 גרם בשר עוף טחון דק
2 בצלים ירוקים קצוץ דק
2 כפיות זנגביל טרי קצוץ דק
1 כף סויה
1 כפית שמן שומשום
1/2 כוס פרורי לחם
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
למרק:
6 כוסות מרק עוף
פטריות שיטאקי פרוסות מיובשות
2 ס"מ זנגביל טרי חתוך לגפרורים
קולורבי חתוך לגפרורים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לקציצות, וצרים קציצות קטנות, גודל של ביס.
משרים את האיטריות במים רותחים כ 10 דקות
משרים את הפטריות במים רותחים לחצי שעה. באם הפטריות לא פרוסות, מסננים ופורסים.
אחרת רק מסננים.
מרתיחים את המרק ביחד עם הפטריות והזנגביל, מקטינים האש ומבשלים 10 דקות
מוסיפים לסיר את הכדורי הבשר והקולורבי, ומבשלים 10 דקות נוספות.
ההגשה:
לוקחים קערה, מניחים בה את העגבניה הקצוצה, כפית שמן שומשום, פלפל חריף לפי הטעם,
עלה חסה חתוך, איטריות, מרק עם כדורי בשר, וכל טוב. מקשטים בקרוטוני שום ו/או בבצל ירוק ומגישים
מגיש: מיכלזיו
מקור:
שתף את המתכון