הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בצל קצוץ
כוס אפונה קפואה
שקית בייבי שרימפס
לפחות 3 שיני שום קצוצות
לפחות כוס יין
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מרתיחים סיר מים גדול לפסטה.
מפשירים את הבייבי שרימפס עד הסוף.
במחבת או סיר סוטאז מחממים שמן זית
מוסיפים בצל ומאדים עד שזהוב
מוסיפים שום וממשיכים לאדות דקה
מוסיפים אפונה ומאדים עוד 2 דקות
מוסיפים יין ומאדים עד שמתייבש
מוסיפים שרימפס ומביאים לרתיחה לא לבשל יותר מ3 דקות את השרימפס!!!!
מגישים על פסטה שבושלה במים הרותחים 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון