חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
3 בצלים בינוניים עד גדולים
ראש שום מפורק לשיניים מקולפים
פלפל חריף לפי הטעם (בדרך כלל חצי)
מלח בישול ופלפל שחור או תערובת ארבעת הפלפלים
קופסת עגבניות כתושות ברסק עגבניות של טל (בלי התוספות של תבלינים שלהם)
או קופסת רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות
אורגנו טרי או מיובש
בזיליקום טרי או מיובש
צלפים במלח (אני לא אוהבת חומץ)
יין אדום או לבן לפי מה שפתוח או מגישים בארוחה
אופן ההכנה
מחממים שמן זית בסוטאז, ומוסיפים את הפלפל החריף
מקצצים הבצלים ומוסיפים לסיר מאדים עד שזהוב
מקצצים שום ומוסיפים לסיר ממשיכים לאדות עוד דקה
מוסיפים את קופסת העגבניות וממשיכים לאדות עד שהצבע משתנה
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ניתן להוציא את הפלפל החריף כעת באם אינכם רוצים רוטב חריף.
מוסיפים יין לסיר ומאדים עד שנעלם,
מוסיפים מים רותחים בכמות של חצי מהכמות שיש בסיר לערך
מוסיפים עלים של אורגנו ו/או בזיליקום קצוצים.
כשהרוטב הסמיך לטעמכם, מוסיפים את הצלפים קצוצים גם כן ומגישים על פסטה.
מגיש: מיכלזיו
מקור:
שתף את המתכון