חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר בתפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קראתי את המתכון בידיעות, וידעתי מקריאה שהוא יהיה טוב. הוכן בכמות כפולה לשישי בערב, וחוסל. חבל על הזמן. כלום עבודה למקסימום מחמאות.
כדורי בשר בתפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קראתי את המתכון בידיעות, וידעתי מקריאה שהוא יהיה טוב. הוכן בכמות כפולה לשישי בערב, וחוסל. חבל על הזמן. כלום עבודה למקסימום מחמאות.
הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורי הבשר
600 גר' בשר טחון, רזה.
חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 ביצה טרופה
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל שחור.
לרוטב (שהוא הסוד):
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טרי
1/3 כוס ליקר תפוזים
1/2 כוס מים
1/2 כוס מייפל אמיתי
כפית שטוחה אבקת קארי
אופן ההכנה
1. מכינים את עיסת הבשר ומשהים במקרר לשעה להתגבשות.
2. יוצרים כדורים קטנטנים.
3. מבשלים בסיר עמוק וצר את כל חומרי הרוטב, וכשהם רותחים, מגלישים פנימה את כדורוני הבשר. לא בבת אחת. סבלנות. מכניסים כמה, וממתינים שירתח שוב, וממשיכים.
4. מתקנים תיבול. הרוטב צריך לכסות את הכדורים. אם חסר רוטב, מוסיפים מעט מיץ תפוזים ורוטב מייפל בהתאמה.
5. אחרי שרותח, מכסים ומבשלים על אש קטנה, עד שהרוטב הופך לזיגוג.
6. מגישים על אורז לבן.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון