הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס:
שרוול של ביסקוויטים פתי בר בהיר
כף סוכר
75 גרם חמאה
קציפת גבינה:
מיכל שמנת מתוקה
חבילת גבינה טוב טעם
שקית אינסטנט פודינג וניל
שקית סוכר וניל
ציפוי:
שמנת מתוקה
שוקולד מגורר
אופן ההכנה
בסיס:
במעבד מזון שמים את מוצרי הבסיס ומעבדים עד לקבלת מרקם פירורי.
קציפה:
מקציפים את השמנת המתוקה, פודינג הוניל וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה, ומוסיפים אליה את הגבינה בתנועות קיפול.
קצפת:
להקציף שמנת מתוקה.
בנייה:
בכלים אישיים (מומלץ שקופים) בונים שכבות של בסיס-גבינה-בסיס-גבינה
מעל לזלוף פרחים (עם שקית זילוף) מהקצפת ולפזר מעט שוקולד מגורר.
ב ה נ א ה !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון