חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס מתקתק ועבה בטעם מדהים
מרק תירס בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס מתקתק ועבה בטעם מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גדולה תירס 3/4 טחונים עבה במעבד מזון (אין לזרוק את מי הקופסא)
2 גזרים מקולפים ומגוררים במעבד מזון
3 כוסות נוזלי מרק עוף (ניתן להשתמש באבקת מרק)
1 נוזלי קופסאת התירס
1/2 כרובית חתוכה לפרורים עבים
8-10 יחידות שעועית ירוקה
4 כפות רוטב סוייה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית צילי גרוס או פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות(אופציונאלי)
3 כפות חומץ (אופציונאלי)
לעיבוי
2 כפות קורנפלור מומס בחצי כוס מים
1 ביצה טרופה
להגשה
4 עלים של בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. בסיר בישול גדול מכניסים את כל חומרי המרק (פרט לחומרי העיבוי)
2. מבשלים את הכל על אש בינונית עד לרתיחה ועוד 10 דקות.
3. כ5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים באופן תדיר
4. ממש לפני ההגשה מזלפים פנימה את הביצה תוך כדי עירבוב
5. מגישים בצלחות מרק אישיות ומפזרים מעל את הבצל הירוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון