הוראות הכנה
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס שמן
- 3/4 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס מיץ תפוזים
- כפית תמצית וניל
- מעט שומשום לציפוי התבנית
אופן ההכנה
- במיקסר מתחילים לערבב את הביצים, מוסיפים את הסוכר.
- לערבב את אבקת האפייה עם הקמח.
- בהדרגה להוסיף מעט מכל החומרים עד לסיום ולקבלת תערובת אחידה.
- את התבנית למרוח במעט טחינה גולמית ולצפות את הטחינה בשומשום.
- לשפוך את התערובת של העוגה ולאפות בחום של 170 מעלות למשך 30-40 דקות.
- להגיש את העוגה שהיא מוגשת הפוכה שהשומשום כלפי מעלה.
הרבה אופטימיות!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון