הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
1 תפוז +1 לימון - שלמים על קליפתם, טחונים במעבד מזון למשחה
3/4 כוס שמן
1 שקית וניל
1+1/2 כוסות סוכר
2+1/2 כוסות קמח
1 א.א פיה
לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוז סחוט
1 כפית תמצית רום
אופן ההכנה
1. מקציפים חלבונים +1 כוס סוכר.
2. מקציפים חלמונים + שמן+ סוכר וניל+1/2 כוס סוכר+כןס מיץ תפוזים+ משחת פרי ההדר.
3. מוסיפים קמח וא. אפיה ומאחדים עם החלבונים.
4. אופים ב-170 מעלות בשלוש תבניות אינגליש קייק (ארוכות) שצופו בשומן, במשך 45-50 דקות.
5. מכינים סירופ בהרתחת המרכיבים.
6. כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ.
7. מחביאים, שלא ייגמר מהר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון