חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה טריפולאית מדהימה מקופסאות טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי בליווי חלה טריה
חריימה טריפולאית מדהימה מקופסאות טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי בליווי חלה טריה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 קןפסטת דג טונה סטארקיס
מיץ מ- 2 לימונים
1 חב' כוסברה קצוצה דק
½ כוס פפריקה מתוקה או רבע מתוקה ורבע חריפה
2 כפות רוטב עגבניות
½ כוס שמן
מעט מלח
3 ראשי ,שום
3 פלפלים חריפים אדומים ארוכים (למי שאוהב פחות חריף מספיק 1)
5גמבות חצויות ל- 2 לכיסוי תחתית הסיר
אופן ההכנה
1.לפתוח את קופסאות הטונה והעביר לקערה ומשרים אותו במיץ הלימון לשעה.
2.חותכים את הגמבות לחצי ומכסים את תחתית הסיר כשהצד החתוך כלפי מטה.
כמות הגמבות תלויה בגודל הסיר , במידה והסיר גדול צריך לשים יותר גמבות.
3.מפזרים מעל הפלפלים את הכוסברה ושיני שום שלמים
4.בכוס מערבבים את הפפריקה המתוקה , השמן והמלח , ורסק העגבניות מערבבים היטב עד שלא יהיו גושים.
5.מביאים את הרוטב לרתיחה תוך עירבוב
6.להוסיף מעל מים עד כיסוי ןמביאים לרתיחה ומיד מנמיכים ללהבה הקטנה ביותר לבישול 1 שעה כשהוא מכוסה.
7.להוסיף מעל את הטונה שהושרתה במיץ הלימון עם המיץ ןממשיכם לבשל עוד 20 דקות
לא לערבב בזמן הבישול.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון