חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות חמאה נימוחות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות חמאה נימוחות
עוגיות חמאה נימוחות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות חמאה נימוחות
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה רכה
3 כוסות קמח רגיל
3 כפיות א. אפיה
1/2 כוס סוכר
אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז
2 כפות מים
שקדים/אגוזי לוז/אגוזי מלך - לקישוט
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, א.האפיה, הסוכר, גרידת התפוז ותמצית הוניל במהירות איטית.
2. מוסיפים את החמאה הרכה והמים מגבירים מעט את מהירות המיקסר וממשיכים לערבב מספר דקות עד שהבצק מתאחד סביב וו הלישה כשהוא אחיד וגמיש. (לא לערבב יותר מידי כי העוגיות לא יצאו פריכות)
3.מגלגלים בידיים כדורים קטנים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4.בכל כדור יוצרים באמצע שקע קטן בעזרת הבוהן ומניחים אגוז לקישוט.
5.אופים בחום של 180 מעלות במשך כ- 15 דקות. (העוגיות צריכות להיות זהובות ובהירות )
מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון