הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת שוקולד:
2 כוסות קמח תופח.
2 כוסות מים רותחים
1 כוס קקאו.
1 שקית סוכר וניל
טיפה של תמצית וניל.
4 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס שמן...
לכדורי השוקולד:
שאריות עוגה לפחות חצי עוגה.
חצי מיכל שמנת מתוקה
כ8 ביסקווויטים.
אופן ההכנה
להקציף במיקסר את 4 הביצים יחד עם אחד וחצי כוס סוכר...
להוסיף את הקקאו,שמן,תמצית וניל,סוכר וניל...להמתין 5 דקות בזמן ההקצפה...
להוסיף קמח ומים רותחים...
לאפות על חום 180 מעלות במשך 45 דקות!
לאחר מספר ימים שעוגת השוקולד נותרה יבש,ללא טעימה ולא קריספית...
לפורר את עוגת השוקלד אל תוך קערה להוסיף ביסקוויטים ושמנת מתוקה לערבב ולגלגל לכדורים בתוספת סוכריות ולהכניס למקרר לארבע שעות לפחות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון