חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה ברוטב שמנת ופטריות מומלץ!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי,מתכון זה אכלתי לראשונה בגרמניה בעיר ברלין,לאחר מכן שאלתי את חברתי טהר .ב. על המאכל הנפלא והיא נתנה לי מתכון זהה לזה שאכלתי... brשווה לנסות!!!
תפוחי אדמה ברוטב שמנת ופטריות מומלץ!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי,מתכון זה אכלתי לראשונה בגרמניה בעיר ברלין,לאחר מכן שאלתי את חברתי טהר .ב. על המאכל הנפלא והיא נתנה לי מתכון זהה לזה שאכלתי... brשווה לנסות!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל שמנת לבישול 15%.
7 פטריות חתוכות.
4 תפוחי אדמה.
קורט מלח ופלפל.
אופן ההכנה
בסיר לבשל את ארבעת תפוחי האדמה על אש נמוכה בתוספת מים למשך 35 דקות עד שהם רכים [בודקים זאת על ידי הכנסת מזלג לתפו''א ואם הוא נכנס בקלות סימן שהוא מוכן ורך]...
בסיר נפרד מבשלים את השמנת לבישול בתוספת הפטריות למשך 10 דקות.
לאחר בישול התפו''א עוטפים אותם בנייר כסוף מכניסים לתנור למשך 6 דקות בדיוק!!![לא יותר אחרי זה מאבד קריספיות]לאחר מכן פורסים את התפו''א לחצי ומלמעלה שופכים את הרוטב עם מלח ופלפל!!!
מגיש: עוגימי14
מקור:
שתף את המתכון