הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל שמנת לבישול 15%.
7 פטריות חתוכות.
4 תפוחי אדמה.
קורט מלח ופלפל.
אופן ההכנה
בסיר לבשל את ארבעת תפוחי האדמה על אש נמוכה בתוספת מים למשך 35 דקות עד שהם רכים [בודקים זאת על ידי הכנסת מזלג לתפו''א ואם הוא נכנס בקלות סימן שהוא מוכן ורך]...
בסיר נפרד מבשלים את השמנת לבישול בתוספת הפטריות למשך 10 דקות.
לאחר בישול התפו''א עוטפים אותם בנייר כסוף מכניסים לתנור למשך 6 דקות בדיוק!!![לא יותר אחרי זה מאבד קריספיות]לאחר מכן פורסים את התפו''א לחצי ומלמעלה שופכים את הרוטב עם מלח ופלפל!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון