הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שוק הודו מפורק חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 גזרים פרוסים לטבעות עבות
4 שיני שום פרוסים
3 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס אפונה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק עוף
פפריקה מתוקה
3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
בסיר רחב לחמם כ-3 כפות שמן,לטגן את הבצל עד להשחמה קלה, להוסיף את שיני השום ולטגן יחד כדקה, להוסיף את קוביות הבשר ולטגן מספר דקות. להוסיף את הירקות ולערבב.
להוסיף את שאר החומרים מלבד האפונה והפטרוזיליה, לערבב ולכסות במים, לבשל ברתיחה כ-10 דקות, להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולהמשיך לבשל כשעה וחצי
10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף אפונה ופטרוזיליה קצוצה.
להגיש עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון