הוראות הכנה
מרכיבים
1.דג בורי מפולט מעצמות אך שלם בצורתו(מי שיודע לפלט רגיל,עם קצת הגיון יצליח לפלט גם לצורה הזו אם לא אז אפשר לבקש פשוט מהמוכר)
2. 4 פיטריות-חתוכות לרבעים(ניתן לערבב מספר סוגי פיטריות)
3. 1 עגבנייה-חתוכה לקוביות קטנות
4. 1 גבעול סלרי(עם העלים)-חתוך לקוביות קטנות
5. 4 שיניי שום-קצוצות היטב
6. 1 פלפל צ'ילי -קצוץ היטב
7.חופן נענע קצוצה
8.חופן פיטרוזליה קצוצה
9. 100 גרם צנוברים
10.כפית גרידת לימון
11. מיץ מלימון אחד
12.חצי כוס שמן זית
13.מלח פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
טוב.. פשוט מאוד ..
יוצרים מלית לדג מכל החומרים ברשימה יוצקים את הלימון שמן הזית ומוסיפים מלח פלפל לפי הטעם מניחים את הדג על הבטן בצורה שיעמוד עם פתח המילוי כלפי מעלה.
ממלאים את הדג ומכניסים לתנור ל18 דקות פחות או יותר על 200 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון