חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בורי מטוגן בקמח וביצה מלווה ברוטב איולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל
פילה בורי מטוגן בקמח וביצה מלווה ברוטב איולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים דג בורי נקיים
קמח
ביצים
שמן
מלח
לרוטב:
מיונז
חרדל
לימון
מעט חומץ!
שמן זית
שום קצוץ דק דק
מלח פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הדגים לצבע זהוב יפה.קודם מקמחים לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים במחבת עם שמן רותח(את הקמח רצוי להמליח מעט)
הכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים לפי הטעם והכמות הרצוייה ובסוף תוך כדי ערבוב במטרפה מזלפים לתוך הרוטב שמן זית
מגיש: קובי חיון
מקור:
שתף את המתכון