חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספיישל לשבת!-עוף מפולט מעצמות מלא בכל טוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף נקי לגמרה מעצמות ממולא בהמון דברים טובים brמנה שמשגעת את השולחן
ספיישל לשבת!-עוף מפולט מעצמות מלא בכל טוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף נקי לגמרה מעצמות ממולא בהמון דברים טובים brמנה שמשגעת את השולחן
הוראות הכנה
מרכיבים
1.עוף מפולט מעצמות(אפשר לבקש מהקצב)
2. בשר טחון(אפשר להוסיף גם קצת שומן כבש טחון מי שאוהב מוסיף המון)
3. 2 בצלים גדולים קצוצים +4 שיני שום כתושות מטוגנים ומושחמים היטב.
4. 1 גזר מקולף חתוך לקוביות קטנות
5.חופן פיטרוזיליה
6. חופן חמוציות
7. חופן קשיו
8.חופן אגוזי פקאן קלופים
9.חופן שקדים פרוסים
10.אפשר להוסיף עוד פירות יבשים לפי הטעם
11. כוס שמן זית
12.מלח .פלפל שחור,אגוז מוסקט
13.חצי כוס סילאן
14. 1 ביצה
אופן ההכנה
שלב ראשון:
נכין תערובת למלא את העוף,בקערה גדולה נערבב היטב את ה:בשר טחון,בצל מטוגן,שום מטוגן,חמוציות.קשיו.פקאנים,שקדים וקוביות הגזר נתבלן במלח פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם, ונוסיף לתערובת חצי כוס שמן זית.
שלב שני:
עכשיו שיש לנו תערובת נמלא את העוף ונדחוס אליו את כל התערובת(העוף נקי מעצמות גם בכרעיים גם אותן למלא ולדחוס היטב.)
שלב שלישי:
נפרוס על השולחן חתיכת דף אלומיניות מספיק גדול כדי לעטוף את העוף לפחות 3 סיבובים,ועל דף האלומניום נניח דף פרגמנט(דף אפיה).
שלב רביעי:
נערבב בקערה חצי כוס סילאן,חצי כוס שמן זית,וביצה אחת ונמרח בעזרת מברשת על דף הפרגמנט. לאחר מכן נניח את העוף על נייר הפרגמנט ונמרח גם אותו על כל חלקיו.
שלב חמישי עטיפת העוף:
את העוף עוטפים על אותו עיקרון של גלגול סושי,מגלגלים מצמידים ומהדקים היטב . העוף צריך להיות לא בצורתו הטבעית אלא בצורת גליל פחות או יותר כמה שיותר נהדק ונצמיד בזמן הגלגול העוף יצא יותר יפה ואסתטי.
עכשיו רק נישאר להכניס לתנור ל3 שעות על 180 מעלות על רשת צליה כך שהעוף יקבל חום מכל הכיוונים.
מגיש: קובי חיון
מקור:
שתף את המתכון