מי לא אוהב המבורגר? brתלוי את מי שואלים.פעם הדעה הרווחת הייתה שהמבורגר עשוי מבשר לא איכותי ולכן הוא גם לא טעים. brובכן,ההמבורגר המקורי עשוי מבשר איכותי ומבשר לא שמן. זאת הסיבה שבלא מעט מסעדות בעלות שם ההמבורגר תופס מקום של כבוד בתפריט. brאני אישית, חובב המבורגרים לא קטן ואכלתי המבורגרים בלא מעט מסעדות עד שהחלטתי שאני מכין בעצמי. brנחשו מה? יצא לא פחות טעים. האמת, שיצא מעולה! כשהכנתי פעם ראשונה למשפחה שלי לא הפסקתי לקבל תשבוחות! brאז בואו נתחיל...
|
|
|
מי לא אוהב המבורגר? brתלוי את מי שואלים.פעם הדעה הרווחת הייתה שהמבורגר עשוי מבשר לא איכותי ולכן הוא גם לא טעים. brובכן,ההמבורגר המקורי עשוי מבשר איכותי ומבשר לא שמן. זאת הסיבה שבלא מעט מסעדות בעלות שם ההמבורגר תופס מקום של כבוד בתפריט. brאני אישית, חובב המבורגרים לא קטן ואכלתי המבורגרים בלא מעט מסעדות עד שהחלטתי שאני מכין בעצמי. brנחשו מה? יצא לא פחות טעים. האמת, שיצא מעולה! כשהכנתי פעם ראשונה למשפחה שלי לא הפסקתי לקבל תשבוחות! brאז בואו נתחיל...
|
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר אנטריקוט טחון
חצי ק"ג בשר צוואר טחון
*אפשר 1 ק"ג בשר צוואר טחון בלבד ויוצא מעולה!
בצל בינוני
2 כפות רוטב ברביקיו
כף שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה.
מערבבים את הצל המטוגן עם הבשר ומוסיפים את רוטב הברביקיו,שמן הזית,המלח והפלפל.
מערבבים היטב כ5 דק' וכניסים את התערובת למקרר למשך שעתיים לפחות.
בעזרת רינג (או בלי) מכינים המבורגרים - 200 גרם כל אחד ומטגנים עם מעט שמן זית על מחבת פסים. כל אחד לפי מידת העשיה שהוא אוהב (אישית אני אוהב מדיום וול).
מומלץ להגיש עם בצל סגול,מלפפון חמוץ,עגבניה,קטשופ ומיונז.אה ו.. בל נשכח את הלחמיה שבלעדיה ההמבורגר לא מרגיש בנוח. בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון