חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק עסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק עסיסי,טעים ונימוח בפה
סטייק עסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק עסיסי,טעים ונימוח בפה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סטייק אנטריקוט חתוך ל4 חתיכות.
5 שיני שום
כף תערובת עשבי תיבול מיובשים (לפי הטעם)
רוטב ברביקיו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1.בעזרת סכין חד יוצרים כ 3 חתכים עמוקים בכל חתיכה.
2.קוצצים את השום דק ומכניסים לתוך החתכים.
3.מורחים את הסטייק ברוטב הברביקיו בנדיבות (אך ללא בגזמה) יחד עם עשבי התיבול,מלח והפלפל.
4.מכניסים את חתיכות הסטייק לשקית ואקום (אם אין אז לשקית רגילה) ומכניסים למקרר למשך כ5-6 שעות.
5.מוציאים את הסטייק,מזלפים קצת שמן זית על מחבת פסים ומטגנים בערך 4 דק' כל צד (למדיום וול).
*טיפ: בזמן הטיגון אל תהפכו ואל תשחקו עם הסטייק. מספיק וכדאי להפוך אותו רק פעם אחת.
בתיאבון!!
מגיש: zuma123
מקור:
שתף את המתכון