הוראות הכנה
מרכיבים
6 נקניקיות מרגז
4 כפות שמן זית
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות.
2 בצלים גדולים פרוסים דק
1/2 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
כף מרק עוף
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. מתחילים עם הנקניקיות . בסיר או במחבת מחממים שמן זית,מטגנים את הנקניקיות 3-4 דקות ,מוציאים,נותנים לנקניקיות להתקרר מעט ,חותכים כל נקניקיה ל-3-4 ,שומרים בצד.
2.מטגנים את הבצלים ב-1/2 כוס שמן עם מכסה פתוח באש בינונית כחצי שעה לפחות עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים פפריקה מתוקה וכורכום. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות.
3. מוסיפים את הנקניקיות והכרוב, כף מרק עוף וחצי כפית פפריקה חריפה. מערבבים וסוגרים את הסיר לעוד שעה על אש בינונית נמוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון