חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שיבולת שועל עם פטל (או פירות אחרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שיבולת שועל עם פטל נהדרות! brפשוט מומלץ לנסות... brניתן להחליף את החמאה במרגרינה אך אינני ממליץ לעשות זאת. brהדבר יפגום בטעם. brבנוסף, תוכלו להחליף את ריבת הפטל בכל ריבה כאוות נפשכם.
עוגיות שיבולת שועל עם פטל (או פירות אחרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שיבולת שועל עם פטל נהדרות! brפשוט מומלץ לנסות... brניתן להחליף את החמאה במרגרינה אך אינני ממליץ לעשות זאת. brהדבר יפגום בטעם. brבנוסף, תוכלו להחליף את ריבת הפטל בכל ריבה כאוות נפשכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס סוכר חום (כ-110 גרם).
1 כוס קמח לבן (כ-125 גרם).
1/4 כפית אבקת אפיה.
1/8 כפית מלח.
כוס שיבולת שועל (כ-80 גרם).
1/2 כוס חמאה (115 גרם).
3/4 כוס ריבת פטל (ריבה חלקה) (255 גרם).
אופן ההכנה
לחמם תנור ל175 מעלות.
לשמן תבנית 20x20.
לערבב בקערה סוכר חום, קמח, אבקת אפיה, מלח ושיבולת שועל.
להוסיף חמאה רכה ולערבב עד קבלת תערובת פירורית.
לשפוך 2 כוסות מן התערובת אל התבנית ולהשטיח את התערובת.
לפזר את הריבה על התבנית ולשמור על מרווח של כחצי ס"מ מקצה התבנית.
לפזר את שארית התערובת מעל הריבה וללחוץ קלות על גבי הריבה.
לאפות 35-40 דקות עד השחמה קלה.
לאחר התקררות לחתוך לעוגיות בגודל הרצוי.
מגיש: engeloded
מקור:
שתף את המתכון