חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטיפור שוקולד טעים ובריא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל אחד יכול להכין קינוח נפלא ולהגיש לאורחים. אין צורך בניסיון או בכלים מתוחכמים.
פטיפור שוקולד טעים ובריא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל אחד יכול להכין קינוח נפלא ולהגיש לאורחים. אין צורך בניסיון או בכלים מתוחכמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 300 גרם שוקולד מריר (63% קקאו ומעלה)
2. 350 גרם שמנת מתוקה (32% ומעלה)
3. כ-80 גרם חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות
4. אבקת קקאו לא מתוקה
אופן ההכנה
1. מכניסים את השוקולד למעבד מזון ומפוררים אותו לפירורים קטנים.
2. מרתיחים את השמנת ושופכים אותו לאט ובזהירות על השוקולד ומערבבים עד קבלת מרקם חלק (התהליך לוקח מספר דקות).
3. לאחר מכן מוסיפים את החמאה בהדרגתיות וממשיכים לערבב את התערובת (גאנש) עד קבלת חומר אחיד.
4. מעבירים את התערובת לקערה ומכניסים למקרר לעשר דקות.
5. את החומר יש להעביר לשקית זילוף וממנה על מגש המצופה בנייר כסף.
6. מקררים את הצורות במשך כשעה במקרר ולאחר מכן מגלגלים אותם באבקת קקאו.
7. אפשר לאכול אותם ישר או להחזרי למקרר. שם הם יכולים להמתין לאורחים במשך מספר שבועות.
בתאבון!
מגיש: joabliso
מקור:
שתף את המתכון