הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4רבע כוס שמן
1/2 כוס חלב
1/2+1 כוסות קמח תופח
100 גר' קוקוס טחון
5 כפות שוקולד השחר
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. להקציף החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
2. לחלמונים - להוסיף רבע כוס שמן לערבב עם הקצף.
3. להוסיף לתערובת חצי כוס חלב כוס וחצי קמח תופח שקית קוקוס טחון לערבב בעדינות.
4. לצקת את התערובת לתבנית עגולה.
5. להוסיף את השוקולד כף אחר כף ולקשקש אחרי כל כף.
6. לאפות 40 דקות ב-180 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון