הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס סוכר(אני מעדיף חצי כוס סוכר לבן וחצי כוס סוכר חום)
1 שמנת חמוצה/ יוגורט/לבן (לפי מה שמצאתם במקרר)
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
לתערובת הבצק :
שזיפים או אפרסקים או נקטרינות או תפוחים או שילוב כלשהו של הפירות
3 כפות סוכר
3 כפות יין/ברנדי/ ליקר
אופן ההכנה
להשרות את הפירות כ 10 דקות בברנדי עם הסוכר
למרוח חמאה על התבנית
לפזר את הפירות על התבנית
הכנת של העוגה:
להקציף את הביצים
להוסיף את הסוכר והסוכר וניל ולהמשיך להקציף
להוסיף את קוביות החמאה ולהמשיך להקציף
להוסיף את השמנת ולהמשיך להקציף
להוסיף את הקמח ולהמשיך להקציף עד שיוצאת תערובת אחידה
לשפוך את התערובת מעל הפירות
לחמם תנור לחום של 180 מעלות להכניס ל 45 דקות(תלוי בתנור)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון