הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן (מעט פחות)
1 כוס מיץ תפוזים טרי או מבקבוק
2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
שומשום או קוקוס
אופן ההכנה
בעזרת מברשת למרוח טחינה גולמית בתבנית כולל שוליים!!
לפזר על הטחינה שומשום או קוקוס
לטרוף ביצים + סוכר + סוכר וניל עד לקצת בהיר.
להוסיף בהדרגה את השמן + מיץ התפוזים + קמח + א. אפיה . לערבב לתערובת אחידה
להוסיף את הטחינה הגולמית ולערבב על להטמעה (לא לערבב יותר מידי)
לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בחום 160 מעלות כ20-30 דקות. אחרי 20 דקות לבדוק.
שיהיה לכם בכייף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון