חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות לבן מתקתקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הופיע בקורס הבישול של רמזי.
צלעות לבן מתקתקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הופיע בקורס הבישול של רמזי.
הוראות הכנה
מרכיבים
12 צלעות חזיר
2 כפות שמן זית
שורש זנגביל פרוס וקצוץ לגפרורים עבים.
3 שיני שום קצוצות
כפית צ'ילי גרוס
2 כפיות פלפל סצ'ואן
4 כוכבי אניס
1/2 כוס דבש לפחות
1/2 כוס סויה לפחות
2 כפות חומץ יפני
300 מ"ל יין אורז (או שרי יבש אם אין)
6-8 בצל ירוק קצוץ לטבעות
400 מ"ל ציר עוף פשוט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. ממליחים ומפלפלים את הצלעות תוך עיסוי
2. בתוך תבנית שיושבת על הגז מסדרים את הצלעות עם 2 כפות שמ"ז. משחימים את הצלעות היטב, לצבע יפה.
3. מוסיפים זנגביל ושיני שום, וממשיכים בקירמול
4. מפזרים גם צ'ילי, פלפל סצו'אן, כוכבי אניס, דבש, סויה, חומץ, יין אורז וכשהכל רותח, טועמים ומתקנים תיבול.
5. מפזרים בצל ירוק, ומוסיפים את ציר המרק.
6. מכניסים לתנור חם ל-180 מעלות ל-30 דקות.
7. הופכים את הצלעות, ומשיכים עוד 30 דקות.
8. מחזירים את התבנית על להבת גז גבוה, ומייבשים את הנוזלים לגלזורה.
9. אפשר להכין יום או יותר לפני ההגשה, הטעם רק משתבח. לפני ההגשה מחממים בתנור.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון