חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבכל שנה בחורף אני עושה דרכי ליפו, אני אוהב את המראה של יפו תחת מעטה של עננים כבדים אני מתחיל את יומי עם בורקס טוב ממשיך למלא את בטני באחת מהמסעדות הרומניות או בולגריות המצויות בעיר אך את הקינוח אני שומר למלאבי צאלון כפי שקראתי לו בילדותי, המעדן הטורכי הנפלא אותו אפשר למצוא בדוכן הצמוד לבית החולים צאלון. את המנה מדהימה החלטנו להוסיף לתפריט הקינוחים שלנו בקייטרינג
מאלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבכל שנה בחורף אני עושה דרכי ליפו, אני אוהב את המראה של יפו תחת מעטה של עננים כבדים אני מתחיל את יומי עם בורקס טוב ממשיך למלא את בטני באחת מהמסעדות הרומניות או בולגריות המצויות בעיר אך את הקינוח אני שומר למלאבי צאלון כפי שקראתי לו בילדותי, המעדן הטורכי הנפלא אותו אפשר למצוא בדוכן הצמוד לבית החולים צאלון. את המנה מדהימה החלטנו להוסיף לתפריט הקינוחים שלנו בקייטרינג
הוראות הכנה
מרכיבים
למלאבי:
3/4 ליטר חלב
1/4 ליטר שמנת מתוקה
100 ג' קורנפלור מומסים במים קרים
2 כפות מי ורדים
150 ג' סוכר
לרוטב
200 ג' פירות יער
80 ג' סוכר
250 סמ"ק מים
2 כפות גרנדין
1 כפית מי ורדים
לקישוט
קוקוס ומעט פיסטוק גרוס
אופן ההכנה
מלאבי (מתכון ל-10 מנות)
מלאבי :
בסיר מביאים לרתיחה את החלב השמנת הסוכר ומי הורדים, מנמיכים את הלהבות ומוסיפים את הקורנפלור המדולל במים קרים תוך טריפה עד להסמכת הנוזל.
ממתינים מספר דקות תןך טריפה מתמדת יוצקים לכלי הגשה, מכסים בניילון ניצמד את פני המלאבי ומכניסים למקרר.
רוטב:
מכניסים את כל המוצרים לכלי עמוק וטוחנים בבלנדר יד, טועמים ומשלימים טעם או מים בהתאם לחמיצות הפירות או סמיכותם.
על הרוטב להיות דליל מעט.
יוצקים על כלי ההגשה מקשטים בקוקוס ומעט פיסטוק גרוס.
לאלו הרגישים ללקטוז יש אפשרות להחליף את החלב, בקרם קוקוס ואת השמנת במים.
מגיש: צבעים מתוקים
מקור:
שתף את המתכון