חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לתבנית אינגליש 8X20. brעוגה שהאחיינית שלי סיימה מהצלחת וזה לעולם לא קורה...
עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לתבנית אינגליש 8X20. brעוגה שהאחיינית שלי סיימה מהצלחת וזה לעולם לא קורה...
הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) קמח
55 גרם (1/3 כוס ועוד 1 כף) אבקת קקאו
2 כפיות אבקת אפייה
1 ביצה בגודל M
225 גרם (1 כוס + 2 כפות) סוכר
90 גרם (1/2 כוס פחות 1 כף) שמן קנולה
100 גרם (1/2 מכל = 1/3 כוס ועוד 2 כפות) שמנת חמוצה 27% שומן
150 גרם (2/3 כוס פחות 1 כף) חלב
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-200 מעלות. משמנים היטב את התבנית.
מנפים יחד את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה.
מקציפים את הביצה, ולאחר שהיא מקבלת נפח מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף כ-10 דקות, עד שהסוכר מתמוסס ומתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מוסיפים בהדרגה את השמן ומקציפים עוד מעט, עד שהוא נטמע בקציפה.
מקפלים את תערובת הקמח לתוך קצף הביצים. מערבבים את השמנת עם החלב, ומקפלים גם אותם לתוך הקציפה.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות ואופים עוד שעה עד שעה וחצי, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון