חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפעמים גם לי נגמרים הרעיונות לארוחת ערב או צהריים לילדים.... brאז זהו מתכון חמים עם ניחוחות מאפה ביתי ומשביע...את המילוי brאפשר לגוון מחחבי לבשרי לפרווה כיד הדמיון הטובה br
לחמניות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפעמים גם לי נגמרים הרעיונות לארוחת ערב או צהריים לילדים.... brאז זהו מתכון חמים עם ניחוחות מאפה ביתי ומשביע...את המילוי brאפשר לגוון מחחבי לבשרי לפרווה כיד הדמיון הטובה br
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר קמח מנופה
25 גר שימרית
1 כף סוכר
1/2 כף מלח
1/4 כוס שמן זית/קנולה
כוס ורבע מים
אופן ההכנה
לערבב קמח ושימרית
להוסיף בהדרגה את יתרת החומרים ללישה בת 5 דקות
לבצק לא דביק
לעטוף בניילון נצמד ומגבת להתפחה
לבצוע 8-10 עיגולים ובעזרת הידיים לפתוח כל כדור לעיגול בעובי
ס"מ...
למלות במלית הרצוייה...(פרגיות בבצל...פיטריות מוקפצות...ביצה קשה עם חציל וגבינות)
לצבוט את קצוות הבצק ולהניח על גבי התבנית כאשר החלק הצבוט כלפי מטה
להבריש בחלבון עם מעט מים...מעט שומשום...או מלח ג
ס...או שאר מיני דגנים
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה
מגיש: דורית קוגמן
מקור:
שתף את המתכון