יש הרואים ברוסט ביף של סנטה את אחד המעדנים של העולם הקולינרי , הוא פשוט להכנה, טעים אפשר לאכלו חם מיד לאחר ההכנה או כשהוא קר ופרוס דק בכריך מלחם איכותי. brדיאטנים דואגים לציין כי נתח הסינטה הוא מהנתחים הבריאים יותר שבבקר: brדל שומן ועשיר בברזל. ואני ניצן ויקטורוביץ השף של קייטרינג צבעים מתוקים מוסיף: brוגם זול יחסית. אז מה ניבחר? אנטריקוט או סינטה?
|
|
|
יש הרואים ברוסט ביף של סנטה את אחד המעדנים של העולם הקולינרי , הוא פשוט להכנה, טעים אפשר לאכלו חם מיד לאחר ההכנה או כשהוא קר ופרוס דק בכריך מלחם איכותי. brדיאטנים דואגים לציין כי נתח הסינטה הוא מהנתחים הבריאים יותר שבבקר: brדל שומן ועשיר בברזל. ואני ניצן ויקטורוביץ השף של קייטרינג צבעים מתוקים מוסיף: brוגם זול יחסית. אז מה ניבחר? אנטריקוט או סינטה?
|
הוראות הכנה
מרכיבים
(לצורך ההכנה יש לבקש מהקצב נתח סינטה מיושן הייטב ונקי מן הגיד העליון והשומן העוטף אותן).
נתח סינטה במשקל 1.5 ק'ג.
6 שיני שום.
2 כפות חרדל גרגרים.
1 כף חרדל חלק (חריף).
כף רוזמרין טרי קצוץ גס
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
נועצים את להב הסכין בבשר ויוצרים 6 חורים קטנים אליהם נועצים את שיני השום.
ממליחים ומפלפלים את הבשר ומשהים למשך מספר דקות.
מערבבים את שני סוגי החרדלים והרוזמרין הקצוץ הייטב, מורחים את נתח הבשר ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
מחממים מחבת גדולה משומנת מעט מניחים את הבשר וצורבים קלות מכל הצדדים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 15 דקות או יותר (מומלץ לאכול רוסט ביף כשהוא עשוי מדיום רר,
מוסיפים זמן עשיה בהתאם לעומק הבישול מדיום 20 דקות, מדיום וול 25 דקות וכן הלאה).
מוציאים מהתנור נותנים לבשר לעמוד מספר דקות פורסים ואוכלים.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון