חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח לוטוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נירה רוסו פרסמה את המתכון בידיעות אחרונות, והייתי חייבת להכין אותו. משוגעים כאן על עוגיות הלוטוס הבלגיות. brיצא משגע. שווה כל קלוריה. brלהגשה צריך כוסות פלסטיק שקופות בתכולה של 150 סיסי.
קינוח לוטוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נירה רוסו פרסמה את המתכון בידיעות אחרונות, והייתי חייבת להכין אותו. משוגעים כאן על עוגיות הלוטוס הבלגיות. brיצא משגע. שווה כל קלוריה. brלהגשה צריך כוסות פלסטיק שקופות בתכולה של 150 סיסי.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
חבילה עוגיות לוטוס = 250 גר'(ללא עטיפת הניילון לכל עוגיה. בשביל מה?)
80 גר שקדים מולבנים
70 גר' חמאה מומסת
למלית:
450 גר'גבינת מסקרפונה (במקור זו גבינת שמנת 30%).
כוס ממרח לוטוס.
2 מיכלים שמנת מתוקה.
4 כפות אבקת סוכר.
לשכבה עליונה:
2 מיכלי שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
10 עוגיות לוטוס טחונות דק.
אופן ההכנה
הכנת הבסיס:
1. טוחנים במעבד מזון את עוגיות הלוטוס והשקדים עד דק.
2. מערבבים פנימה את החמאה המומסת. מניחים בכל כוס הגשה 2-3 כפיות מהמסה, ומהדקים היטב עם תחתית של כוסית קטנה (השתמשתי בכוסית לטקילה). א בגב של כף.
הכנת הציפוי:
1. מקציפים שמנת מתוקה עם א. סוכר עד לקצפת יציבה. מכניסים לשקית זילוף. שתמתין.
הכנת המלית:
1.מקציפים שמנת מתוקה עם א. סוכר, ומניחים בקערה.
2.מקציפים את הגבינה עם ממרח הלוטוס לתערובת חלקה.
3. מוסיפים לתערובת 3 כפות מהקצפת, ומקפלים פנימה את שאר הקצפת.
הקונסטרוקציה:
ממלאים בקרם הגבינה עד גובה 2/3 מהכוס, ומזלפים מלמעלה קצפת.
מכסים כל כלי בניילון נצמד ומשאירים ללילה שלם, מינימום 4 שעות - במקרר.
לפני הגשה - מפזרים למעלה מעט מהעוגיון הטחונות.
אני הגשתי עם תותים קצוצים.
יאמי!
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון