חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טרטר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם בארץ לא מרבים באכילת בשר נא, אבל למי שרוצה לנסות זו הצורה המושלמת להכנה, רק חייבים לזכור שהבשר חייב להיות איכותי ומאד נקי
סטייק טרטר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם בארץ לא מרבים באכילת בשר נא, אבל למי שרוצה לנסות זו הצורה המושלמת להכנה, רק חייבים לזכור שהבשר חייב להיות איכותי ומאד נקי
הוראות הכנה
מרכיבים
מתכון לארבע מנות
1 כוס סלק אדום מבושל, קצוץ דק
כף חומץ
1/4 ק"ג בשר משובח טרי (אפשר סינטה או נתח קצבים)
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית מלח
4 חלמונים שלמים טריים (לא מבושלים)
1/2 כוס בצל קצוץ דק
אופן ההכנה
מערבבים את הסלק עם החומץ, משאירים חצי שעה שעה ומסננים.
מערבבים את הבשר עם הפלפל והמלח.
במרכז הצלחת (אישית לכל סועד) שמים קציצה (כמו במבורגר קטן) מעליה חלמון ביצה טרי, עיגול קטן של סלק ועיגול קטן של בצל (ראו תמונה).
במנה 160 קל`. 14 ג` חלבון. 8 ג` שומן.
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון