הוראות הכנה
מרכיבים
מתכון לארבע מנות
1 כוס סלק אדום מבושל, קצוץ דק
כף חומץ
1/4 ק"ג בשר משובח טרי (אפשר סינטה או נתח קצבים)
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית מלח
4 חלמונים שלמים טריים (לא מבושלים)
1/2 כוס בצל קצוץ דק
אופן ההכנה
מערבבים את הסלק עם החומץ, משאירים חצי שעה שעה ומסננים.
מערבבים את הבשר עם הפלפל והמלח.
במרכז הצלחת (אישית לכל סועד) שמים קציצה (כמו במבורגר קטן) מעליה חלמון ביצה טרי, עיגול קטן של סלק ועיגול קטן של בצל (ראו תמונה).
במנה 160 קל`. 14 ג` חלבון. 8 ג` שומן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון