חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עיני אנשובי - אנשובי עם ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שבדי - הארד קור, לאמיצים שבכם לאלו שמעיזים, התוצאה יפה על הצלחת וטעימה מאד, ארוחת סמרגוסבורד שבדית מסורתית כוללת הן מאכלים קרים והן חמים. לחם, חמאה וגבינה מהווים תמיד חלק מהארוחה. מקובל לפתוח במנות דג קרות המבוססות לרוב על הרינג, סלמון וצלופח. לאחר מכן נאכלות מנות קרות אחרות ולאחריהן - מנות חמות. לעתים כלולות גם מנות קינוח בסמרגוסבורד. br brס?מ?רגו?‏סב?‏ורד (משבדית: Sm?rg?sbord) היא ארוחת מזנון סקנדינבית. בנורבגיה היא נקראת koldtbord ובדנית - kolde bord. השם סמרגוסבורד הפך להיות מזוהה בינלאומית עם ארוחה זו בעקבות התערוכה העולמית של ניו יורק (1939), בו המשלחת השבדית הגישה ארוחה כזו br br
עיני אנשובי - אנשובי עם ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שבדי - הארד קור, לאמיצים שבכם לאלו שמעיזים, התוצאה יפה על הצלחת וטעימה מאד, ארוחת סמרגוסבורד שבדית מסורתית כוללת הן מאכלים קרים והן חמים. לחם, חמאה וגבינה מהווים תמיד חלק מהארוחה. מקובל לפתוח במנות דג קרות המבוססות לרוב על הרינג, סלמון וצלופח. לאחר מכן נאכלות מנות קרות אחרות ולאחריהן - מנות חמות. לעתים כלולות גם מנות קינוח בסמרגוסבורד. br brס?מ?רגו?‏סב?‏ורד (משבדית: Sm?rg?sbord) היא ארוחת מזנון סקנדינבית. בנורבגיה היא נקראת koldtbord ובדנית - kolde bord. השם סמרגוסבורד הפך להיות מזוהה בינלאומית עם ארוחה זו בעקבות התערוכה העולמית של ניו יורק (1939), בו המשלחת השבדית הגישה ארוחה כזו br br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלמוני ביצה שלמים (לא מבושלים)
1/2 כוס בצל קצוץ דק
8 אנשובים נקיים מעצמות קצוצים דק
אופן ההכנה
מתאים לארבע מנות, בכל צלחת שמים עיגול של בצל קצוץ מעליו עיגול קטן יותר של אנשובי ומעליו החלמון, אמורה לצאת צורת פירמידה כשכל עיגול קטן יותר בסנטימטר בערך מהעיגול מעל (ראו תמונה), והמנה מוכנה, מגישים וכל אחד מערבב לו בצלחת לפני שאוכלים, מצוין עם לחם שום.
במנה 120 קל`, 6 ג` חלבון, 9 ג` שומן.
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון