הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם אגוזי מלך
1 שן שום כתוש (או כפית שטוחה שום כתוש מוכן)
2 פרוסות לחם לבן (בלי הקשה) מושרות במרק עוף (אפשר צמחי)
2 כפות מיץ לימון
פפריקה ומלח לפי הטעם
כף פטרוזיליה קצוצה - לא חובה
כפית נענע קצוצה - לא חובה
אופן ההכנה
במעבד מזון או בלנדר כותשים את האגוזים והשום עד שמקבלים ממרח חלק, מוסיפים את הלחם והתבלינים ממשיכים לכתוש עד שהתערובת חלקה ודומה לטחינה, מקשטים בירק ומגישים
בתאבון 🙂
210 קלוריות במנה, 5 גרם חלבון, 16 ג` שומן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון