חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת העוף הסורית של חמדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון של חמדי חאדר, מבית אמו שבגליל, חמדי מספר שכשהיה חוזר מבית הספר לפחות פעם בשבוע היתה מחכה לו צלחת של עוף חמה ומנחמת, אני אהבתי..
קדרת העוף הסורית של חמדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון של חמדי חאדר, מבית אמו שבגליל, חמדי מספר שכשהיה חוזר מבית הספר לפחות פעם בשבוע היתה מחכה לו צלחת של עוף חמה ומנחמת, אני אהבתי..
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עוף חתוך לשמונה חלקים
5 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
1 מקל קינמון קטן
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות או פלחים
בצל קטן קצוץ
1 קופסת שימורים פטריות או סלסלה קטנה של פטריות טריות ( אני עושה עם המשומרות יוצא נהדר)
פילפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה
תרתיחו בסיר גדול את העוף והמים, תקפידו להוציא את הקצף שצף מדי פעם על המים
תוסיפו את מקל הקינמון ומרק העוף ותרתיחו עוד 20 דקות
תוסיפו את שאר המרכיבים, עגבניות, גזרים, בצל, פטריות, פילפל ומלח, תניחו להתבשל על אש נמוכה עוד כ 20 דקות או עד שהירקות מוכנים
תגישו עם אורז לבן. בתאבון!
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון