הוראות הכנה
מרכיבים
לבבות ארטישוק אני השתמשתי בשתי חבילות סנפרוסט
לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
עשבי תיבול אני שמתי פטרוזיליה ושמיר
בצל מגורר
חצי כוס קינואה מבושלת (לא חובה)
קצת שמן אם הבשר מלא כולל שומן רב
שום
פפריקה
מלח
פלפל שחור
בהרט
פירורי לחם
לטיגון
3 ביצים
שמן לטיגון
לרוטב
שום
מים
כורכום
מעט אריסה
מלח
פלפל
אבקת מרק
אופן ההכנה
מכינים את התערובת ונותנים לה לנוח
בינתיים חולטים את תחתיות הארטישוק וסוחטים היטב
ממלאים
טובלים כל אחת בביצה ומטגנים משני הצדדים
מכינים רוטב וכשרותה מכניסים פנימה
מבשלים על אש נמוכה כשעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון