הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
10 כרעיים
12 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות באורך 2-3 ס"מ
1 שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
2 בצלים קלופים וחתוכים לפלחים
10 שיני שום שלמות
4 שיני שום כתושות
3 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות
1 כוס רכז רימונים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לשפשף(לעסות) את הכרעיים בשום הכתוש. לערבב את רכז הרימונים עם שמן הזית, מלח ופלפל, ולשפשף את הכרעיים ברוטב. בקערה גדולה לערבב את יתר הירקות ברוטב הנותר. להכניס לשקית קוקי (צריך שתיים) את הירקות והעוף, לקשור היטב ולאפות בחום בינוני-גבוה שעה וחצי. להוציא מהשקית ולהעביר לתבנית את הירקות עם כל הרוטב. לסדר מעל את הכרעיים ולאפות עוד חצי שעה עד שמשחים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון