חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאפקייקס רכים וטעימים (ואפילו בריאים!)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס רכים רכים וטעימים בטירוף! brניתן לאפות גם כעוגה שמחליפה בקלות את עוגת השוקולד המסורתית. br
קאפקייקס רכים וטעימים (ואפילו בריאים!)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס רכים רכים וטעימים בטירוף! brניתן לאפות גם כעוגה שמחליפה בקלות את עוגת השוקולד המסורתית. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1/4 כוס סוכר חום כהה
1/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס חלב
1/2 כוס קמח עוגות
1/2 כוס קמח חיטה מלאה
כפית א.אפייה
2 כפות גדושות אינסטנט ווניל
1/2 כפית קינמון
1/4 כוס דבש
1/4 כוס שמן
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-170 מעלות
להקציף ביצים על מהירות גבוהה. כשנוצר קצף להוסיף בהדרגה את הסוכרים עד להטמעה.
להוריד מהירות ולהוסיף את החלב בזרם דק.
לערבב בקערה נפרדת את הדבש, שמן, תמצית ווניל וטחינה. להוסיף בזרם דק לתערובת תוך כדי עירבול איטי.
לנפות לקערה יבשה את הקמחים, אבקת האפייה, אינסטנט ווניל וקינמון. להוסיף בהדרגה לתערובת תוך עירבול איטי.
להמשיך לערבל במהירות איטית עד לקבלת בלילה אחידה.
לרפד בנית שקעים בעטרות נייר, לרסס קלות בספריי שמן, לצקת את הבלילה ולאפות כ-20 דקות עד שקיסם יוצא נקי.
(ניתן לאפות כעוגה- להכפיל כמויות ולאפות בתבנית 24 כשלושים וחמש דקות)
מגיש: מאיה ג.
מקור:
שתף את המתכון