הוראות הכנה
מרכיבים
רטובים:
4 ביצים
200 גר סוכר (כוס)
1 כוס סילאן (אפשר גם דבש)
1 כוס שמן
כוס תה מ-2 שקיות תה צ'אי מסלה שצונן
יבשים:
350 גר קמח תופח
1 כפית (5 גרם) סודה לשתייה
1 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. משמנים את סיר הפלא ומקמחים.
3. מערבבים היטב את כל הרטובים בקערה, ואת כל היבשים בקערה אחרת.
4. מוסיפים את היבשים ומאחדים לבלילה חלקה.
5. יוצקים את הבלילה לסיר הפלא. בשלב הזה אפשר לפזר אגוזי לוז/שקדים/אגוזי מלך
6. אופים כ-40-45 דקות - עד שסכין יוצאת יבשה.
7. כשהעוגה מצטננת - מפזרים א. סוכר, או יוצקים מלמעלה סילאן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון