חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סילאן קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא אוהבת לאפות! brאבל לפעמים צריך, וככה זה בחגים. brאז הנה עוגת קלי קלות, חמש דקות ולתנור, בלי מיקסר, רק שתי קערות וכוס.
עוגת סילאן קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא אוהבת לאפות! brאבל לפעמים צריך, וככה זה בחגים. brאז הנה עוגת קלי קלות, חמש דקות ולתנור, בלי מיקסר, רק שתי קערות וכוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
רטובים:
4 ביצים
200 גר סוכר (כוס)
1 כוס סילאן (אפשר גם דבש)
1 כוס שמן
כוס תה מ-2 שקיות תה צ'אי מסלה שצונן
יבשים:
350 גר קמח תופח
1 כפית (5 גרם) סודה לשתייה
1 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. משמנים את סיר הפלא ומקמחים.
3. מערבבים היטב את כל הרטובים בקערה, ואת כל היבשים בקערה אחרת.
4. מוסיפים את היבשים ומאחדים לבלילה חלקה.
5. יוצקים את הבלילה לסיר הפלא. בשלב הזה אפשר לפזר אגוזי לוז/שקדים/אגוזי מלך
6. אופים כ-40-45 דקות - עד שסכין יוצאת יבשה.
7. כשהעוגה מצטננת - מפזרים א. סוכר, או יוצקים מלמעלה סילאן.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון