חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכון לציר עוף כבסיס למרקים שיעשה לכם חורף חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא אוהב חומרים משמרים המתכון הזה בשבילו.ציר מרק איכותי שימלא את הבית בריח של אוכל חם וניחוחות חורפיים. המתכון המופיע לעיל משמש כבסיס להרבה מאכלים ולמרקים. מתכון המצורף משמש הרבה מסעדות ושפים בהכנת מנות .בכל מסעדה יוקרתית תמיד תמצאו סיר שף ציר כבסיס למאכלים כגון: ריזוטו,מרקים,פסטות וכו.
מתכון לציר עוף כבסיס למרקים שיעשה לכם חורף חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא אוהב חומרים משמרים המתכון הזה בשבילו.ציר מרק איכותי שימלא את הבית בריח של אוכל חם וניחוחות חורפיים. המתכון המופיע לעיל משמש כבסיס להרבה מאכלים ולמרקים. מתכון המצורף משמש הרבה מסעדות ושפים בהכנת מנות .בכל מסעדה יוקרתית תמיד תמצאו סיר שף ציר כבסיס למאכלים כגון: ריזוטו,מרקים,פסטות וכו.
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
2 קילו עצמות עוף עצמות גב, כנפיים, גרונות. מומלרגליים מנוקות.
בצל - גדול, שלם עם קליפה שטוף
2 גזר חתוך גס מאוד לחצי
פטרוזיליה חבילה
שמיר - גבעולים
4 ענפים טימין
3 סלרי עלים - ענפים קצוצים גס, גם שורש סלרי חצוי
1 עלי דפנה
1 כרישה - שלמה (כולל החלק הירוק), קצוצה גס
1 כפית/ות פלפל שחור - גרגירים
1 כפית/ות מלח גס
3 ליטר מים
4 כפות שמן זית
ראש שום שלם עם קליפה שטוף
אופן ההכנה
אופן ההכנה :לחמם את השמן זית לטגן את הבצל השום והטימן . להוסיף את עצמות עוף ולטגן למשך 5 דקות . לאחר מכאן להוסיף את המים החמים ולבשל למשך 3 שעות. ולאחר מכאן לסנן היטב להעביר לקופסאות . ניתן להוסיף למרקים,פסטות,ריזטו וכו משדרג את המנות בצורה משמעתית
מגיש: LE Eccellente
מקור:
שתף את המתכון